+90 212 549 73 25

info@rotaseal.com

Garlock

RotaSeal > Ürünler > Garlock

EnPro Industries Inc’nin bir parçası olan Garlock, makina, mühendislik, inşaat ve süreç endüstrilerinde sızdırmazlık açısından kritik zorlu koşullarda uzmanlaşmıştır. Garlock müşterilerine mümkün olan en iyi ve özel teknik danışmanlık hizmetini sağlayarak, sızdırmazlık ürünlerinin tedariğine ve devreye alınmasına ilişkin sektöre özgü mühendislik çözümleri sunarak, entegre hizmet yelpazesiyle başta kimya olmak üzere gıda, ilaç, birincil metaller, madencilik, kağıt endüstrisi, nükleer enerji, su / atık su sektörlerine hizmet vermektedir. Temel amacımız, her zaman arıza güvenceli, sürdürülebilir, çevreye uyumlu makina ve tesis faaliyetlerini temin etmektir. Ürün portföyümüzde Fiber ve PTFE içerikli malzemelerden yapılan contalar, mil keçeleri, rulman koruyucu/ labirent keçe, diyaframlar, yumuşak salmastra ve kelebek vanalar yer almaktadır.

GYLON®

GYLON ® yüksek performaslı geliştirilmiş PTFE conta malzemesi

Garlock özel üretim süreciyle üretilmiş patentli, çok katmanlı homojen yapısıyla kalıcı mukavemet ve mükkemmel kimyasal dirence sahiptir. Geleneksel PTFE’lerde görülmekte olan sünme ve gevşeme sorunları minimalize edilmiş, yüksek basınç / sıcaklık kombinasyonlarında kullanılabilmektedir. Çalışma sıcaklık aralığı – 268 / +260 derecedir.

TA – Luft (Blow out proof dahil), BAM, FDA, EC 1935/2004, USP Class VI gibi belgelerine sahip, özellikle kimya, gıda, ilaç sanayi ihtiyaçlarına etkin çözüm sunmaktadır.

GYLON® Standard Style 3501-E

GYLON® Standard Style 3501-E Kimya ve petrokimya endüstrilerindeki uluslararası uygulamalarda en çok tercih edilen marka. Yüksek basınç/sıcaklık (P x T) ve minimum soğuk akış kombinasyonu, standart PTFE’nin çok daha üstünde performans sunar.

 

GYLON® Blue Style 3504

Aluminosilikat micro küre dolgulu yapısı sayesinde yüksek ölçüde sıkıştırılabilir ve esnektir. Düşük civata torku gerektiren uygulamalar için idealdir. Gıda temasını uygun ve kroyejenik uygulamalar için etkin bir çözümdür.

GYLON® White Style 3510

Kimyasal maddelere karşı en kapsamlı dayanıklılığa sahip üründür. Hidroflorik asit, aluminyum florür, klor / alkali, potasyum hidroksit çözeltileri ve elektro kaplama banyoları dahil aşırı derece agresif ortamlar için tercih edilir. Monomerlerin polimerazyonunu engeller.

GYLON® Soft Style 3545

Yumuşak , sıkıştırılabilir mikro gözenekli PTFE dış katmanlar ile basınca karşı dirençli sert PTFE katmanların homojen olarak birleştirilmesiyle üretilmiştir. .Pürüzlü yüzeyler için idealdir. Tutarlı ve güvenilir performans gerektiren uygulamalarda geleneksel PTFE ‘ye alternatif bir üründür.

GYLON® HP Style 3560

Perfore paslanmaz çelik takviyeli 3560 modeli , agresif ortamlar ve yüksek basınç / sıcaklık artışlarının yaşandığı uygulamalar için bu uygulamalarda yaşanan sızıntılara karşı yüksek emniyet seviyesi sunar. Maksimum basınç 172 bardır.

GYLON EPIX®

GYLON® ‘un kanıtlanmış bileşikleri ile üretilmiştir olan GYLON EPIX®, geliştirilmiş PTFE contayı bir üst seviyeye taşıyor. Sızdırmazlıktaki üstün özellikleri, minimum yüzey basıncı gerekliliği ve maksimum düzeyde tolere edilebilen yüzey basıncı, yapılandırılmış özel yüzey tarafından sağlanır.

Mevcut 1,6 ile 3,2 mm aralığındaki montaj noktalarını2,4 mm ‘lik standard ölçüsüyledeğiştirirken, piyasadaki diğer PTFE conta ürünlerinden daha iyi performans göstermektedir.

Montaj esneasında civata deliklerinin olduğu bölgelere iyi torklama yapılırken aradaki alanlar daha zayıf bir yapıda kalmaktadır fakat GYLON EPIX® benzersiz yüzey yapısı sayesinde flanş yüzeyinde etkin bir sızdırmazlık alanı oluşturur.

GYLON EPIX® Standard Style
3501-E EPX

Silika içerikli geliştirilmiş PTFE ‘den oluşan GYLON EPIX® Standard Style 3501-E EPX güçlü asitler, solventler , hidro karbonlar ve diğer agresif ortamlar ve çeşitli kimyasallar için uygun conta malzeme çeşididir. TA – Luft , Blow out , USP VI , DINEN 13555 ve çeşitli sertifikalara sahiptir.

GYLON EPIX® Blue Style 3504 EPX

Alüminosilikat mikroküre dolgulu GYLON EPIX® Blue Style 3504 EPX ılımlı konsantrasyona sahip asitler, kostik, hidro karbonlar ve çeşitli kimyasal uygulamalar içinde etkin bir çözümdür. EC1935 ve FDA onay belgeleriyle gıda temasına uygundur.

GYLON EPIX® White Style 3510 EPX

GYLON EPIX® White Style 3510 EPX Baryum Sülfat dolgulu PTFE conta malzemesidir. Montaj ve bakımı kritik alanlarda güçlü kostik, asit, klor, gaz, su, buhar, hidrokarbon, kriyojenik uygulamaları ve çok geniş çapta farklı kimyasalların kullanımına uygundur.

PS-SEAL®

PS-SEAL® ürün grubu, yüksek devirler, yüksek basınçta ve ekstrem sıcaklıklarda dönen millerde kullanılan güvenilir PTFE bazlı performans keçesidir. Aşındırıcı ortamlarda da, en az agresif ortamlarda olduğu kadar etkin bir performans gösteren mükemmel kimyasal dayanıma sahiptir. PS-SEAL® ürünleri, birçok farklı uygulamada kullanılabilir ve mekanik keçelerle, örgü salmastralara alternatiftir. EN1935 / 2004 uygunluğu, SIP / CIP proseslerine uyumluluğuyla gıda ve ilaç sanayi uygulamalarında etkin çözümler sağlar PS-SEAL® yüksek performanslı keçelerde, Gylon veya diğer modifiye PTFE dudak malzemesi kullanılır. Garlock mil keçeleri portföyü hem standart hemde özel ölçülerden oluşan geniş bir ölçü gamıyla ihtiyaçlarınıza çözüm sunmaktadır.

○ Kuru çalışma kapasitesine sahiptir
○ Aşınmaya karşı dirençlidir
○ Düşük sürtünme sağlar
○ -90 derece ile +260 derece sıcaklıklarda çalışabilmektedir.

PS-SEAL® Standard
3501-E EPX

PS-SEAL® Standard paslanmaz çelik kılıf (1,4571), Gylon Black keçe dudağı ve FKM ‘den yapılmış statik sızdırmazlık öğesinden oluşan standart ölçülerde sürekli stokta bulunan ve hızlı temin edilebilen keçelerdir.

PS-SEAL® Standard

PS-SEAL® Ölçü tablosu
Tabloyu büyütmek için lütfen resmin üzerine tıklayınız. Tabloda yer almayan özel ölçüler için lütfen bizimle irtibata geçin.

PS-SEAL® Non-Standard

PS-SEAL® Non–Standard Garlock PS-SEAL® non-standard, keçe dudaklarında farklı malzemeler kullanılarak, farklı dudak konfigürasyonlarının yapılabildiği standart boyutlu mil keçeleridir.

FİBER İÇERİKLİ CONTALAR

Garlock fiber içerikli contalar makina sanayi , kimyasal prosesler , enerji üretim tesisleri alanları başta olmak üzere tesislerin ihtiyacı olan genel hizmetler su, buhar , hava, gaz ,yağ sızdırmazlığı uygulamalarında etkin çözümler sunmaktadır. Yüksek sıcaklık ve basınç dayanımına sahiptir. Yüzey pürüzlüğünün mevcut olduğu veya yüzeysel yıpranmaların bulunduğu ortamları düşük tork yüküyle tolere edebilir.

Etkin sızdırmazlık ; bazı asit ve kostikler de dahil olmak üzere mükemmel sızdırmazlık sağlar .(Daha detaylı bilgi için kimyasal dayanım tablosu incelenmelidir)

Yüksek verimlilik; Etkin sızdırmazlık ile akışkan kayıpları en az düzeyde kalırken , uzun ömürlü çalışma performansı ilesızıntıya bağlı duruş sürelerinin azalmasına yardımcı olur.

Flange Free özellikliği ile Garlock Fiber contalar flanş yüzeylerine yapışmaz , bakım zamanlarında size zaman ve tasarruf sağlar .

BLUE-GARD® Style 3000
3501-E EPX

Likit ve gaz uygulamaları için universal conta olan BLUE-GARD® Style 3000 NBR bağlayıcısı içeren Aramid bir conta malzemedir.Alifatik hidrokarbonlar , su yağ ,gaz , orta kuvvetli asit ve bazlara karşı dayanıklıdır. 0,4mm ile 4,8 mm aralığında farklı kalınlıklara sahiptir.Max çalışma basıncı 70 Bar , maksimum çalışma sıcaklığı 371°C derece, sürekli çalışma sıcaklığı 205 °C’dir.TA – Luft , DN EN13555, ABS , API , ISO 10497 ( Fire Safety ) uygunlukları bulunmaktadır.

IFG® Style 5500

Enerji santralleri , kimyasal tesislerde ; doymuş buhar , yağ , gaz, su , soy gazlar , alifatik hidrokarbonlar , soğutma gazları gibi uygulamalarda kullanılabilen nitril bağlayıcıları içeren inorganik bir conta malzemesidir. 0,4mm ile 4,8 mm aralığında farklı kalınlıklara sahiptir.Max çalışma basıncı 83 Bar , maksimum çalışma sıcaklığı 427°C derece, sürekli çalışma sıcaklığı 288 °C’dir.TA – Luft (blow out dahil ), ABS , API , ISO 10497 ( Fire Safety ) ve DVGW VP 401 içme suyu uygunlukları bulunmaktadır.

Garlock Style 9850

Mineral yağ, hidrokarbonlar , petrol , gaz , doymuş buhar , soğutucu akışkan uygulamalarında önerilen nitril bağlayıcı içeren karbon fiber içerikli , yüksek sıcaklık uygulamalarında kullanılabilen bir conta malzemesidir. 0,4mm ile 3,2 mm aralığında farklı kalınlıklara sahiptir. Max çalışma basıncı 138 Bar , maksimum çalışma sıcaklığı 482°C derece, sürekli çalışma sıcaklığı 343 °C’dir. ISO 10497 ( Fire Safety ) uygunluğu bulunmaktadır.

Garlock Style 9900

Yüksek sıcaklık ve basınç sızdırmazlığının gerektiği ortamlarda, ekstrem sıcaklık dalgalanmalarına dayanabilen nitril bağlayıcısı içeren Grafityapılıconta malzemesidir.Doymuş buhar , yağ , gres gibi akışkanlarda kullanılabilir. 0,4mm ile 3,2 mm aralığında farklı kalınlıklarda üretilmektedir. Max çalışma basıncı 138 Bar , maksimum çalışma sıcaklığı 537°C derece, sürekli çalışma sıcaklığı 343 °C’dir. TA – Luft (blow out dahil ), ABS , API , ISO 10497 ( Fire Safety ) ve DVGW VP 401 içme suyu uygunlukları bulunmaktadır.